Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support
Diensten - Denkdoeners

MARKETING

We denken mee over de groei van je bedrijf of merk en doen alles voor het beste resultaat. Ja, tuurlijk! Daarvoor zijn we een marketingbedrijf maar wat we nog veel belangrijker vinden is dat we je anders laten denken. Noem het groter, innovatiever of efficiënter. Making the impossible possible, als je maar durft! 

Als ondernemer zit je al snel in je eigen tunnelvisie, je bent gefocust op de dingen zoals je ze altijd deed. Uit ervaring weten wij dat het belangrijk is om voelsprieten te hebben extern, voelsprieten die meebewegen waar jij stopt, in de constant veranderende wereld van marketing, sales en strategie.

IT

Innoveren, digitaliseren en bedrijfsprocessen efficiënter maken. Er zijn veel manieren om op deze manier je omzet te vergroten en je kosten te verlagen. We denken mee hoe jij jouw organisatie een strategische voorsprong kunnen geven.

Ontvang jij je bestellingen nog via e-mail of alleen in de winkel? Wil jij jouw papierwerk gedigitaliseerd hebben? Wij bouwen webapps, websites, webshops en software op maat!

Diensten - Denkdoeners
Diensten - Denkdoeners

VISUEEL

Content = de key. De mens is van nature visueel ingesteld daarom is goede content belangrijk voor een succesvolle website, social mediakanaal, campagne, brochure en ehm, eigenlijk alles!

Beeldinformatie verwerken we dan ook sneller dan tekst. Daarnaast blijft beeld meer hangen bij mensen, en gaan we sneller over tot actie na het zien van een goede foto of flitsende video en spetterend artwork. Inmiddels bestaat de helft van het onlinegedrag uit het kijken van video’s en daar bewegen we graag in mee.