Sportcenter Balance

Sportcenter Balance - DenkDoeners

In Panningen vind je het sportcentrum genaamd Balance. Al sinds de oprichting in 2008 is dit bedrijf een succes in de regio. Wat Balance echt bijzonder maakt, is dat ze een all-in-one gezondheidscentrum zijn. Hier vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om gezond en fit te blijven!

Wat een belangrijke kernwaarde van Balance is is dat ze een high-end sportschool zijn met de hoogste kwaliteit aan apparatuur en beste service voor de laagste prijs. Bij Balance ben je absoluut geen nummertje, maar een gewaardeerde gast. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel en ze zetten altijd dat extra stapje om je de allerbeste service te bieden. Het is juist deze persoonlijke en klantgerichte aanpak waarmee ze zich onderscheiden van de rest.

Balance kwam bij ons voor een nieuwe stap te zetten en het merk beter op de markt te zetten als ‘alles onder één dak gezondheidscentrum’. Vol enthousiasme zijn we met dit verzoek aan de slag gegaan en hebben we een complete rebranding ontwikkeld met de slogan ‘House of Health’. Bij deze vernieuwde uitstraling hoorden natuurlijk ook een frisse social media-stijl, nieuwe kleding en een flitsende fotoshoot.

Voor Balance zijn we acties op Facebook en Instagram en zijn we begonnen met de opstart van TikTok. Dit met succes, de socials van Balance hebben een hogere betrokkenheid, leiden tot meer sales en zien er aantrekkelijker uit!

Sportcenter Balance - DenkDoeners
Sportcenter Balance - DenkDoeners
Sportcenter Balance - DenkDoeners
Sportcenter Balance - DenkDoeners