Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support
Sjoerd Bruijnen | DenkDoeners IT

Sjoerd Bruijnen

Team DenkDoeners IT

De drang om mezelf te blijven uitdagen en nieuwe ervaringen op te doen drijven mij voort. Bedrijfsproccessen analyseren en efficiënter maken, daar ligt mijn interesse. Hoe valt er op het gebied van digitalisering werk, geld en tijd te besparen? 

Nadat ik mijn opleiding ‘Applicatie- en mediaontwikkelaar’ had afgerond ben ik ‘Software Engineering’ gaan studeren. Naast mijn opleiding hebben we destijds DenkDoeners opgezet en ons in te zetten om bedrijven verder te helpen met een frisse, creatieve blik. Met als doel om, als IT’er, bedrijven te helpen digitaliseren, innoveren en bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. 

Inmiddels ben ik klaar met studeren en richt ik me fulltime op het analyseren, ontwerpen en implementeren van software, websites en webapps. Met als resultaat vele mooie websites en enkele webapps, daar ben ik trots op!

Ik ben iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en uitdagingen op verschillende manieren benadert. Al met al kun je wel stellen dat ik een echte ‘DenkDoener’ ben!

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.