Team DenkDoeners

Sjoerd Bruijnen

Al vroeg interesse in de gang van zaken in de grote wereld van bedrijven. Hobbymatig begonnen als DJ wat uiteindelijk is uitgegroeid tot een eigen onderneming waar maatwerk entertainment wordt geleverd. Naast dit volgde ik een opleiding ‘Applicatie- en mediaontwikkelaar’, hiervoor heb ik in 2019 mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Daarna ben ik begonnen aan de studie ‘Software Engineering’ aan Fontys Hogescholen te Venlo. Ondertussen bij verschillende verenigingen actief op het gebied van public relations, communicatie en web development. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan en mijn netwerk flink uitgebreid.

Door de Coronacrisis is een groot deel van mijn bezigheden gedeeltelijk of volledig weggevallen, waardoor ik meer tijd en ruimte heb gekregen om me te focussen op het ondernemen en het vormgeven van mijn toekomst. De drang om mezelf te blijven uitdagen en nieuwe ervaringen op te doen drijven mij voort.

Ik ben iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en uitdagingen op verschillende manieren benadert. Al met al kun je wel stellen dat ik een echte ‘denkdoener’ ben!

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.