Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support
Remco Heussen - Denkdoeners

Team DenkDoeners

Remco Heussen

Op jonge leeftijd al in de grote mannenwereld. Begonnen met mijn eigen onderneming in de evenementensector deed ik mijn stinkende best om als jonge knul mooie evenementen te verzorgen voor de jeugd. Naast deze passie volgde ik een opleiding ‘Media- en Evenementenmanagement’ aan het Sint Lucas in Eindhoven. Hier heb ik in 2017 mijn diploma mogen ontvangen. Dit resulteerde in verschillende klussen op het gebied van marketing en communicatie. Hierdoor heb ik kennis vergaard in deze sector en vele relaties opgebouwd.

In 2018 begon een nieuw avontuur; Club Ultra in Helden. Vanuit het niets een innovatief plan opstellen en dit tot voltooiing brengen was voor mij als een van de oprichters een droom die tot werkelijkheid werd gebracht. Met als kroon op ons werk zijn we met Club Ultra genomineerd voor de Ondernemersprijs 2019. Dit avontuur kwam ten einde in mei 2020 vanwege een verschil van toekomstvisie met de aandeelhouders. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de tijd en ruimte heb gekregen om nieuwe ideeën tot werkelijkheid te brengen en bedrijven te helpen op het gebied van marketing. De creativiteit en drang om nieuwe ideeën te realiseren resulteren zich in de mooie projecten en tevreden klanten. Met een mooi team helpen we ondernemers en bedrijven om onbezorgd te groeien en succesvoller te worden.

Iemand die graag dingen aanpakt en ‘out of the box’ denkt. Al met al kan er gezegd worden dat ik een echte ‘Denkdoener’ ben!

Gastlessen

Regelmatig geef ik presentaties voor verschillende studenten over ondernemerschap, marketing en communicatie. Ik vind het mooi om te zien dat jongen mensen vol ambitie te werk gaan om hun doelen te realiseren, buiten het schoolsysteem om. Ook ben ik gecertificeerd praktijkbegeleider en investeren we in jong talent.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.