LEKKORLEKKOR

LekkorLekkor is een bezorgservice in de Gemeente Peel & Maas waar het bedrijf creatieve ijscreaties maakt met verse en regionale producten. Net even iets anders, misschien een beetje raar, met veel liefde gemaakt…. Maar vooral lekkor lekkor!

Wij doen:

Marketing | IT | Visueel

Marketing

Stilzitten is niet echt ons ding en daarom zijn we met dit idee gekomen aan het begin van de corona lockdown in 2020. Met DenkDoeners participeren we in dit project.

Een nieuwe ijstijd is aangebroken!
Toen in het voorjaar van 2020 de wereld even stilstond en Nederland in lockdown ging resulteerde dat veel winkels moesten sluiten. Ook voor ons betekende dat dat onze dagelijkse werkzaamheden in toen nog andere branches stil kwam te liggen. Bezorgen was wel nog toegestaan en dat bracht ons op het idee om een beetje vrolijkheid bij de mensen thuis te bezorgen. Een nieuwe ijstijd was aangebroken! We zijn de haalbaarheid gaan toetsen, leveranciers gaan zoeken en een eigentijds creatief concept gaan verzinnen. Dat resulteerde zich in het concept LekkorLekkor.

We wilde het net even anders doen, een tikkeltje raar maar vooral uniek. Niet zomaar een ‘aardbeiencoupe’ of ‘chocolade coupe’ maar van elke coupe een creatieve ijscreatie in een aparte unieke verpakking.

IT

Een online bestelsysteem met de mogeljikheid om jouw eigen coupe naar smaak samen te stellen en jouw bezorgdag en bezorgtijd te kiezen. Natuurlijk rekening houdend met onze capaciteit, waardoor alle bestellingen op tijd bezorgd kunnen worden!

Via een app kunnen de bezorgers zien waar ze moeten bezorgen en wat er bij welke bestelling inhoudt.  

Integraties

Visueel

Bij LekkorLekkor staat het visuele aspect centraal. Alle ijscreaties hebben een concept waarin herkenbaarheid schuilt. Denk aan de Red Cup die geserveerd wordt in de herkenbare Amerikaanse beerpong beker. Spaghetti ijs hebben we verpakt in noodle ijs met als verpakking de tradionele wok to go verpakking, met deze denkwijze heeft elke coupe zijn eigen verhaal, concept en verpakking.

Het beeldmateriaal is met de gedachte gemaakt dat het uitnodigt om te bestellen, de trek in ijs stimuleert en vrolijkheid uitstraalt.

Meer weten? Meet Sjoerd

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.