Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support
Maatwerk website - Denkdoeners

Website op maat

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie, het is de eerste kennismaking. Daar wil je natuurlijk altijd een goede indruk achterlaten. 

De juiste boodschap moet overgebracht worden en jouw doelgroep binden en aansporen om de gewenste acties uit te voeren op jouw website. Maar wat is nou die gewenste actie?

Samen gaan we kijken wat jij met jouw organisatie uit de website kan en wil halen. Aan de hand daarvan ontwerpen en ontwikkelen we een functionele en visueel sterke website.

Alles-in-één oplossing

Zodra we jouw zakelijke doelstellingen weten, gaan we een passende, aantrekkelijke en bovenal functionele website ontwerpen en bouwen. Geheel op maat voor jouw organisatie.

Powered by DenkDoeners IT

Onderstaande organisaties maken gebruik van een website ontwikkeld door DenkDoeners IT. Klik op de logo’s om de websites weer te geven.

Website op maat laten maken

Website op maat

Alles op een rijtje

Voor ons bekend gebied, maar voor jou waarschijnlijk moeilijk om door de bomen het bos te zien. DenkDoeners zorgt voor overzicht en een duidelijke website die visueel aanspreekt op jouw doelgroep. Daarnaast geven we je verschillende tools waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw website nóg verder te verbeteren aan de hand van de gebruikersstatistieken.

In één overzicht

Jouw WordPress website

DenkDoeners ontwikkeld websites, onder andere, op basis van WordPress. WordPress is een open-source CMS, 39.5%* van de websites wordt gebouwd met WordPress. Van de websites die gebouwd zijn aan de hand van een CMS is dit zelfs 60%*. Uitermate geschikt dus.

Met WordPress is het eenvoudig om je website zelf te beheren, gekoppeld met alle tools binnen handbereik.

Door middel van professionele plugins voegen we extra functionaliteiten toe aan de website. Gaan jouw wensen verder? Dan ontwikkelen we modules op maat.

Maatwerk website - Denkdoeners

Volledig inzicht in jouw website

Onze websites worden standaard geleverd met een koppeling met Google Analytics 4. Met deze tool krijg je inzicht in het gedrag van de gebruikers op jouw website.

Waar komen de gebruikers vandaan? Op welk apparaat wordt de site bekeken? Welke pagina’s worden vaak weergegeven? Hoeveel orders worden er geplaatst? Meten is weten natuurlijk. 

Met deze vergaande inzichten kan je jouw website verder verbeteren en aanpassen op de wens van de klant.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Met een website van DenkDoeners krijg je veel tools in handen om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO, ofwel Search Engine Optimalisation).

Zo kun je de keywords, meta titels, meta omschrijvingen, zoekmachine vriendelijke url’s en een sitemaps instellen. Daarnaast installeren wij een SEO plugin, die je relevante tips geeft waarmee je de inhoud van een pagina kunt optimaliseren voor zoekmachines en tevens de resultaten mee kunt monitoren.

* Bron: envisagedigital.co.uk – 2022

Maatwerk website - Denkdoeners

Webhosting & Domeinbeheer

DenkDoeners biedt ook webhosting aan die voldoet aan jouw wens en registreert en beheert ook domeinnamen.

Je kent het misschien wel, spotgoedkope hosting die niet voorruit te branden is. Maar hoe kan dat nou? Dit komt omdat je de hosting server waarschijnlijk met duizenden websites deelt. De goedkoopste keuze is dan ook niet altijd de beste keuze. Wij doen ons best om voor een zo goed mogelijk product neer te zetten tegen een zo laag mogelijke prijs. In plaats van andersom. 

Het resultaat mag er best wezen: hoogwaardige en betrouwbare webhosting waar je op kan bouwen voor een scherpe prijs.

Een website laten bouwen?

We nemen graag de mogelijkheden door in een vrijblijvend gesprek. Neem vrijblijvend contact op.

Veelgestelde vragen

Een website op maat sluit, in tegenstelling tot een template, goed aan op de doelgroep.

Daarnaast is er de mogelijkheid om op maatgemaakte modules in jouw website te verwerken, waardoor je het handmatige werk tot een minimum beperkt.

Lang antwoord kort; De ene website is de andere niet, omdat het maatwerk is. We gaan we kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om jouw website zo ver mogelijk te optimaliseren. Dit verschilt natuurlijk per website. 

Ja, we kijken samen welke rechten je nodig hebt om de teksten en wellicht de lay-out aan te kunnen passen.

Geen idee waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je op weg met een duidelijk stappenplan en nemen dit, én de wensen voor de website, met jou door. 

Aan de hand van de wensen maken we een offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Webhosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat. Een server is een soort computer die 24/7 in verbinding staat met het internet en in een datacenter staat die daar speciaal voor is gemaakt. De server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om je website te bekijken.

We hebben nog wat gegevens van je nodig...

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Liever mailen? Stuur een bericht naar IT@DenkDoeners.nl