Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support
Maatwerk webshop - Denkdoeners

Webshop op maat

Een webshop is het visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie, het is de eerste kennismaking. Daar wil je natuurlijk altijd een goede indruk achterlaten. 

De juiste boodschap moet overgebracht worden en jouw doelgroep binden en aansporen om aankopen te doen op jouw website en tevens de potentiele klanten zo goed mogelijk te informeren zonder het saai en langdradig te maken. 

Samen gaan we kijken welke functionaliteiten er nodig zijn voor jouw webshop en denken we mee met eventuele optimalisaties. Aan de hand daarvan ontwerpen en ontwikkelen we een functionele en visueel sterke website.

Alles-in-één oplossing

Zodra we jouw zakelijke doelstellingen weten, gaan we een passende, aantrekkelijke en bovenal functionele webshop ontwerpen en bouwen. Geheel op maat voor jouw organisatie.

Powered by DenkDoeners IT

Onderstaande organisaties maken gebruik van een website ontwikkeld door DenkDoeners IT. Klik op de logo’s om de websites weer te geven.

Website op maat laten maken

Alles op een rijtje

Webshop op maat

Voor ons bekend gebied, maar voor jou waarschijnlijk moeilijk om door de bomen het bos te zien. DenkDoeners IT zorgt voor overzicht en een duidelijke webshop die visueel aanspreekt op jouw doelgroep. Daarnaast geven we je verschillende tools waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw website nóg verder te verbeteren aan de hand van de gebruikersstatistieken.

In één overzicht

Jouw Webshop

Jouw webshop eenvoudig beheren, bestellingen verwerken, retouren verwerken én een handige app? Dit bieden we! Je bestellingen komen binnen via email & via de Android / IOS app.

Via het dashboard kun je middels integraties met bijvoorbeeld PostNL de verzendlabels aanmaken en uitprinten, de benodigde printer hiervoor kunnen we tevens leveren. 

Facturen worden automatisch aangemaakt en naar de klant verstuurd. Zo hoef je zelf zo min mogelijk handelingen te verrichten om de bestellingen te verwerken. 

Maatwerk webshop - Denkdoeners

Volledig inzicht in jouw webshop

Onze webshops worden standaard geleverd met een koppeling met Google Analytics 4. Met deze tool krijg je inzicht in het gedrag van de gebruikers op jouw website.

Waar komen de gebruikers vandaan? Welke pagina’s worden vaak weergegeven? Hoeveel orders worden er geplaatst? Wat is de gemiddelde bestelwaarde? Hoeveel  Meten is weten natuurlijk. 

Met deze vergaande inzichten kan je jouw website verder verbeteren en aanpassen op de wens van de klant.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Met een webshop van DenkDoeners IT krijg je veel tools in handen om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO, ofwel Search Engine Optimalisation).

Zo kun je de keywords, meta titels, meta omschrijvingen, zoekmachine vriendelijke url’s en een sitemaps instellen. Daarnaast installeren wij een SEO plugin, die je relevante tips geeft waarmee je de inhoud van een pagina kunt optimaliseren voor zoekmachines en tevens de resultaten mee kunt monitoren.

Maatwerk webshop - Denkdoeners

Webhosting & Domeinbeheer

DenkDoeners IT biedt ook webhosting aan die voldoet aan jouw wens en registreert en beheert ook domeinnamen.

Je kent het wel, spotgoedkope hosting die niet voorruit te branden is. Dit komt omdat je de hosting server waarschijnlijk met duizenden websites deelt. De goedkoopste keuze is dan ook niet altijd de beste keuze. Wij doen ons best om voor een zo goed mogelijk product neer te zetten tegen een zo laag mogelijke prijs. In plaats van andersom. 

Het resultaat mag er best wezen: hoogwaardige en betrouwbare webhosting waar je op kan bouwen voor een scherpe prijs.

Een Webshop laten bouwen?

We nemen graag de mogelijkheden door in een vrijblijvend gesprek. Neem vrijblijvend contact op.

Veelgestelde vragen

Een webshop op maat sluit, in tegenstelling tot een template, goed aan op de doelgroep.

Lang antwoord kort; De ene website is de andere niet, omdat het maatwerk is. We gaan we kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om jouw website zo ver mogelijk te optimaliseren. Dit verschilt natuurlijk per webshop. 

Ja, we kijken samen welke rechten je nodig hebt om de teksten en wellicht de lay-out aan te kunnen passen.

Geen idee waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je op weg met een duidelijk stappenplan en nemen dit, én de wensen voor de webshop, met jou door. 

Aan de hand van de wensen maken we een offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

We hebben nog wat gegevens van je nodig...

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Liever mailen? Stuur een bericht naar IT@DenkDoeners.nl