Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support

Stichting Rechtswinkel Venlo eo

Al meer dan 45 jaar geeft Stichting Rechtswinkel Venlo gratis juridisch advies aan de inwoners van Gemeente Venlo, Gemeente Venray, Gemeente Peel en Maas en Gemeente Leudal . Rechtswinkel Venlo is daarom al jarenlang een begrip in de regio en voor iedereen toegankelijk.

AviFit Challenge

Anja van AviFit kwam bij ons met de vraag; ‘Ik wil een serie waarbij mensen met overgewicht gevolgd worden op een respectvolle manier en te laten zien dat afvallen ook lukt zonder crash dieet’.

Met dit vraagstuk zijn wij aan de slag gegaan om een productie op touw te zetten en hebben we nagedacht over hoe de serie moest verlopen. Van a tot z hebben we uitgedacht, gerealiseerd en geproduceerd.

Bij de AviFit Challenge gaat het om echte mensen met echte verhalen die met behulp van sport- en voedingsschema de uitdaging aangaan om hun levensstijl aan te passen. Dit is de compilatie van de Challenge.

Wij doen:

(Re-)Branding | Website | Grafisch Design

Stichting Rechtswinkel Venlo eo - DenkDoeners
Stichting Rechtswinkel Venlo eo - DenkDoeners

Rebranding Rechtswinkel Venlo

Als creatief partner hebben we een nieuwe vormgeving uitgezet die wordt gebruikt in alle communicatie van de Rechtswinkel. Kort samengevat: de stijl, tone-of-voice en beeldmateriaal moeten goed passen bij Rechtswinkel Venlo en betrouwbaarheid uitstralen bij de doelgroep.

Betrouwbaar en steun

Het beeldmerk symboliseert een steunzuil, deze kan geïnterpeteerd worden als persoon of zaak die tot steun dient. Daarnaast hebben we voor een lettertype met schreef gekozen in combinatie met rustige blauwe kleuren zonder dat het saai en oudbollig wordt.

Online zichtbaarheid

Naast de ontwikkeling van de vormgeving hebben we een nieuwe website ontwikkeld aan de hand van de nieuwe huisstijl. Hierin hebben we meegedacht hoe we contactopname zo laagdrempelig mogelijk kunnen maken. 

Zo is het “Online Spreekuur” hier een vorm van; via de website kunnen cliënten hun online spreekuur aanvragen en worden op afstand geholpen door de studenten.

Personeelswerving

Stichting Rechtswinkel Venlo werkt uitsluitend met (rechts-)studenten van de Radboud Universiteit of HAN Hogeschool Nijmegen. Door het voeren van cliënt gesprekken en het uitwerken van juridische stukken biedt de rechtswinkel een kans aan de studenten om de link tussen theorie en praktijk te leggen. 

De werving gaat via posters en online vacatures. De studenten krijgen de mogelijkheid om online te solliciteren en hier hun CV te uploaden. 

Drukwerk

Naast de posters hebben we het design voor onder andere het briefpapier, visitekaartjes, Rechtswinkel Venlo Pennen en Rechtswinkel Venlo Doppers gemaakt. 

Stichting Rechtswinkel Venlo eo - DenkDoeners
Stichting Rechtswinkel Venlo eo - DenkDoeners
Stichting Rechtswinkel Venlo eo - DenkDoeners
Stichting Rechtswinkel Venlo eo - DenkDoeners
Sjoerd Bruijnen | DenkDoeners IT

Meer weten? Meet Sjoerd

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.