Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support

Poels-Janssen Logistics B.V.

Poels-Janssen Logistics heeft door jarenlange ervaring een grote expertise ontwikkeld als transporteur in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. 

Met hun divers wagenpark kunnen ze in principe elke vervoersopdracht aan; van groupage- of compleettransport op pallets tot en met transport van gevaarlijke stoffen.  

Wij doen:

Software ontwikkeling

Logo Poels-Janssen Logistics B.V.
Poels-Janssen Logistics B.V. - Denkdoeners

IT

In het voorjaar van 2022 zijn we door Poels-Janssen benaderd om mee te denken in hun order-software genaamd “OrderBase”. De software was gedateerd en niet meer geüpdate sinds 2014, de ontwikkelaar was inmiddels met pensioen.

Dit hebben wij voor Poels-Janssen kunnen realiseren. We hebben het volledige programma kunnen herschrijven, nieuwe functionaliteiten kunnen toevoegen en het totaalplaatje in een nieuw jasje kunnen steken. 

Functionaliteiten

In OrderBase worden import- en exportorders geplaatst waar nog geen complete opdracht van is ontvangen. Dit zijn orders waar de definitieve opdracht nog niet ontvangen is, maar de laad- en losplaats is wel al bekend. Met deze orders kan er een voorlopige planning worden gemaakt en de ritten gecombineerd worden voordat de complete opdracht is ontvangen.

Sjoerd Bruijnen | DenkDoeners IT

Meer weten? Meet Sjoerd

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.