Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support

iBench

De slimme en veilige verblijfplaats voor je hond. Een innovatief nieuw project waar wij verantwoordelijk zijn voor de social media, visueel en ondersteuning op het gebied van sales!
 
Met de iBench is het verleden tijd dat honden worden vastgebonden aan paaltjes of worden achtergelaten in een te warme auto. Deze tijdelijke diervriendelijke verblijf is voorzien van vloerverwarming, airco en desinfectie!
 

Wij doen:

Marketing | Visueel

iBench - DenkDoeners
iBench - DenkDoeners

Marketing

Toen we de eerste keer met het team van iBench rond de tafel gingen zitten was er vooral behoefte om te kijken naar een pakkende marketingstrategie met sales als verlengstuk in de strategie. Als full-service marketingpartner spelen we hier graag op in. Na een aantal (brainstorm)sessies kregen we meer feeling bij dit unieke concept en begonnen de eerste ideeën al te borrelen. Deze zijn verpakt in een strategie hoe we de social media gaan aanpakken. Belangrijk voor iBench was om bekender te worden bij het publiek en dat er gewerkt wordt aan vertrouwen dat de iBench 100% veilig is. Vanuit de inzichten uit de social mediastrategie zijn we dit gaan vertalen naar sales activiteiten om de iBench bij meerdere locaties te kunnen plaatsen.

Visueel

Centerparcs is een van de trouwe gebruikers van de iBench, een mooie case om uit te lichten wat de voordelen zijn van de iBench voor locatiehouders.

iBench - DenkDoeners

Meer weten? Meet Remco

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.