DJ DIEGO

DJ Diego, beter bekend als Diego Nabben, is zijn hele leven al bezig met muziek. Op vroege leeftijd begon hij al met draaien en op zijn 14de was hij de jongste officiële deelnemer van Amsterdam Dance Event. Deze vrolijke jongen heeft al op vele podia gestaan en zorgt ervoor dat bij elke feest het dak eraf gaat. Ook is Diego te boeken voor privé feesten, of het nu gaat om avondvullend of sets van 1 uur. Diego heeft zich bewezen als toonaangevende DJ voor de toekomst.

Wij doen:

Positionering | Branding

Denkdoeners | DJ DIEGO

Marketing

Vanuit Diego kwam het vraagstuk om zijn concept volledig om te gooien. Waar hij in het verleden vooral focus legde op de EDM-stijl wilde hij een bredere doelgroep aanspreken en zijn act toegankelijker maken. Laat het denkwerk maar aan DenkDoeners over! Met een aantal brainstormsessies zijn we de behoefte in kaart gaan brengen waar het nieuwe concept aan moest voldoen en dat vertaalt naar een feestelijke strategie.

 

In de brainstormsessies kwam naar boven dat Diego een echt feestbeest is en daar zijn we verder op gaan borduren. Het concept moest vrolijkheid uitstralen, omdat de focus qua muziekstijl allround ging worden. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij ‘De Beestachtige Feest DJ’ en vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. De biografietekst is geconstrueerd op basis van alle elementen van zijn nieuwe concept. Deze biografietekst is hierna gebruikt als basis voor de websiteontwikkeling en verdere visuele aspecten.

Denkdoeners | DJ DIEGO

Visueel

Een goede branding onderscheid je van andere. Je voelt je er door aangetrokken en het geeft een gevoel en emotie weer. De visuele uitrol van het concept van Diego moest dan ook alle elementen van het concept en strategie bevatten. Er zijn nieuwe artiestenfoto’s gemaakt waarbij de details in kledingkeuze belangrijk waren. Daarnaast waren vrolijkheid en het gevoel van toegankelijkheid belangrijke aspecten. Met de foto’s is de uiteindelijk branding gerealiseerd. Een spetterend artwork, lekker kleurrijk en altijd feest met beestachtige elementen die dit creatief concept compleet maakt.

DJ DIEGO - DenkDoeners

Meer weten? Meet Remco

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.