AVIFIT

het merk AviFit is onder te verdelen in 2 aparte ondernemingen, AviFit Panningen en AviFit Beauty Equipment & Products. Te beginnen met AviFit Panningen, wat al 18 jaar een begrip is in de regio als het om afslanken en figuurcorrectie gaat. Met haar sport- en health-center heeft AviFit al meer dan 1000 tevreden klanten geholpen aan een slanker, fitter en gezonder lichaam.

De tweede tak van sport is AviFit Beauty Equipment & Products, distributeur van hoogwaardige beauty-apparatuur en producten. Al meer dan 180 salons in Nederland en België werken met de apparatuur van AviFit. Denk hierbij aan Cryo en EMS-apparaten. AviFit is een toonaangevende leverancier de markt.

WIJ DOEN

Marketing | Webdevelopment | Visueel

Denkdoeners | Avifit
Denkdoeners | Avifit

MARKETING

Al een geruime tijd werken we intensief samen met AviFit en is vertrouwen de sleutel tot succes in dit partnership. We zijn meer dan enkel een marketingpartner maar denken mee over de totale strategie, marketing, sales en communicatie van de bedrijven die onder AviFit vallen. We zijn verantwoordelijk voor alle (marketing)uitingen, drukwerk en alles wat daartussen zit. We blijven continu meedenken over kansen en acties om mee te bouwen aan dit bedrijf.

Voor AviFit Beauty Equipment & Products verzorgden we alle marketingactiviteiten. Hierna zagen we kansen in het opbouwen van een succesvolle sales-afdeling. We geloven erin dat wanneer marketing verworven is met sales, efficiënter gewerkt kan worden en doelen sneller bereikt zullen worden. Als Denkdoeners zijnde hebben wij dit volledig op pootjes gezet. Dit resulteert zich in een betere customer journey en gerichtere aandacht naar de potentiële klant.

‘De sleutel tot succes, dat ben je zelf’, dat is waarin AviFit Panningen gelooft. Het bedrijf heeft de meest effectieve en innovatieve apparatuur met betrekking tot afslanken en figuurcorrectie. Echter kan AviFit Panningen enkel de weg naar succes garanderen wanneer de klant zich, ook naast een bezoek aan de afslanksalon, houd aan de voedings- en behandelplannen. Deze campagne hadden wij als Denkdoeners toegepast in de social media strategie en doorvertaald naar de nieuwe website van AviFit Panningen.

IT

Voor zowel AviFit Panningen als AviFit Apparatuur hebben wij de website mogen ontwerpen en ontwikkelen. Op de eerste website was het belangrijk dat het zo laagdrempelig mogelijk is voor potentiële klanten om een afspraak en/of een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.  

Op de website van AviFit Apparatuur is het doel om in contact te komen met potentiële klanten en alvast globaal informeren. Tevens is er een zakelijke webshop met verschillende prijsafspraken tussen de verschillende klanten. De prijs van producten mag alleen zichtbaar zijn voor de klanten die ingelogd zijn en mag er pas vanaf een bepaald bedrag besteld worden. 

Integraties

AviFit Panningen/Beauty Equipment & Products - DenkDoeners

VISUEEL

Als Denkdoeners zijn wij verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van zowel AviFit Panningen als AviFit Beauty Equipment & Products. We ontwerpen het drukwerk en product signing, denken mee over visuele aspecten en verzorgen al het foto- en videomateriaal.

Verder waarborgt DenkDoeners de zelf ontworpen huisstijl zodat iedereen volgens de juiste guidelines werkt.

AviFit Panningen/Beauty Equipment & Products - DenkDoeners

Meer weten? Meet Remco

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.

AviFit Apparatuur

Voor AviFit ontwikkelde we in samenwerking met WOOTZ Media een brand-video die anders moest zijn dan alle andere. De video’s die AviFit altijd maakte waren gericht op een apparaat met een lange lijst van USP’s en behandelshots wat het apparaat doet. In onze ogen moest dit anders, want bij AviFit draait het niet alleen maar om de apparatuur.

Als achterliggende gedachte pakte we Apple als voorbeeld. De kracht van Apple is dat ze hun producten altijd als ‘de beste’ en ‘premium’ neerzetten in de markt. Dit sluit ook aan bij de filosofie van AviFit. Innoverend en toonaangevend in de markt van beauty- en afslank apparatuur. 

Toen we begonnen met het concept van de video hebben we geprobeerd zo ver mogelijk weg te blijven van het letterlijk aanprijzen van het bedrijf en/of product. De werkwijze van AviFit is anders dan het gemiddelde bedrijf bij beauty- en afslankapparatuur verkoopt. Het persoonlijke contact, dosis aan kennis en ervaring en eigen technische service zijn kenmerken die AviFit anders maken dan andere en juist dat moest duidelijk worden in deze video.