Klantenportaal | Inloggen | Support
Klantenportaal | Inloggen | Support

AVI-SLANK

Afvallen voor iedereen, dat is AVI-SLANK! Een maaltijdvervanger waar je 4-6 kilo kan afvallen en evengoed kunt blijven genieten van je avondmaaltijd. AVI-SLANK streeft ernaar dat met hun producten het makkelijker wordt om een gezonder voedingspatroon aan te houden. Go for it!

Wij doen:

Marketing | Webdevelopment | Visueel 

AVI-SLANK - Denkdoeners
AVI-SLANK - Denkdoeners

MARKETING

Het leuke van een volledig partnership is dat je vanuit een bedrijf kansen kunt zien. De producten van AVI-SLANK werden bij onze klant AviFit Panningen verkocht en de resultaten die de klanten ermee behaalden waren verbluffend. Tijd om dit uit te bouwen en Nederland te overtuigen dat gewichtsverlies- en behoud op een gezonde en lekkere manier mogelijk is. We zijn samen aan de slag gegaan om AVI-SLANK een onderscheidende positie in de markt te geven. Het deel ‘AVI’ in de naam AVI-SLANK staat dan ook voor ‘Afvallen Voor Iedereen’. Dit is tevens de boodschap die ze over willen brengen naar de klant. 

Deze boodschap is vertaald naar een social mediastrategie waar we op een laagdrempelige manier de strategie duidelijk willen maken. Met humoristische kreten proberen we het taboe te doorbreken van afvallen en iedereen duidelijk te maken dat het niet moeilijk hoef te zijn. Met de advertenties willen we interesse wekken bij potentiële klanten en via organische berichtgevingen willen we de klant informeren.

IT

De website van AVI-SLANK heeft een frisse en representatieve look en de doelgroep van de maaltijdvervangers aanspreken.

Gebruiksvriendelijkheid is erg belangrijk; het moet eenvoudig zijn om de producten te kunnen bestellen, maar de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen moet er ook zijn.

Naderhand is de webshop nog uitgebreid met huidproducten die kunnen helpen met het verliezen van of het behouden van gewicht.

Integraties

AVI-SLANK - Denkdoeners

VISUEEL

In het nieuwe visuele aspect hebben we de tone of voice van AVI-SLANK aangepast en een rebranding doorgevoerd die past bij de strategie. De nieuwe productfoto’s laten zien hoe lekker en toegankelijk AVI-SLANK is. Wanneer de boodschap ‘Afvallen Voor Iedereen’ is, wil je dit natuurlijk ook laten zien. Voor de video’s is gekozen voor korte ‘hoe maak je het’ video’s met ondersteunende animaties. Met de nieuwe rebranding, foto’s en video’s heeft AVI-SLANK een eenduidige stijl en verhaal in handen. Alle visuele communicatie is op elkaar afgestemd.

AVI-SLANK - Denkdoeners

Meer weten? Meet Remco

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op.